Cameraonderzoek

Met cameraonderzoek kunnen we nagegaan worden of rioleringen lekken, barsten of scheuren vertonen.
 

Brandpolis dekt cameraonderzoek

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het onderzoeken van rioleringen voor verzekeringsmaatschappijen, deze betalen bij een lek het onderzoek ook 100% terug via de brandpolis.

Dankzij hoogtechnogolische onderzoekscamera's sporen we ondergrondse privé-rioleringen en eventuele aberraties op. Eddy en Glenn Janssens voeren camerainspecties uit op rioleringen, leidingen en kanalisaties met diameter vanaf 32 mm tot 600 mm.

Elk cameraonderzoek wordt aangestuurd via een computer, waardoor de bekomen informatie makkelijk omgezet kan worden naar duidelijke foto's.


De camerakop wordt via een toezichtput of via een ontstoppingstuk in de buis geduwd, vervolgens gaan we door het buizensysteem en controleren we de staat van uw riolering op lekken, barsten en scheuren. 
 

Meer weten over de cameraonderzoeksmethoden?

Wens je een prijsindicatie voor dergelijk onderzoek en/of een gedetailleerde offerte op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

U kunt bij Eddy en Glenn Janssens ook terecht voor uw sanitair en uw centrale verwarming. Wij bieden onze diensten aan in de wijde omgeving van Mortsel.